torsdag 24 januari 2013

Blandade nyheter 24/1

* Eskilstuna Ölkultur går in i en ny fas nu efter att de har lyckats låna en miljon av sina medlemmar som det skrevs om i november. Det kommer att bli nya öl och framförallt nya utseenden. Vill man så har de premiärmingel på bryggeriet den andra februari 13-21

* Malmö brygghus släpper sin Möllebongen på The Bishops Arms Gustav Adolfs Torg på tisdag. Det är en rökt öl med hampa. Fyndigt namn är det om inte annat, men hur det kommer att smaka, det kan man fråga sig.

* Öl från Brewdog finns från och med fredagen den 25/1 hos ölbaren som ligger i NK (Stcokholm). Bra priser på pingvin utlovas.

* Systembolaget finns nu i alla kommuner i Sverige.

* Akkurat kommer att ha premiär den 31/1 klockan 17 för en ny öl kokad enbart för Akkurat av Andreas Gänstaller på Brauerei Friedel. Det är en öl som har blandning mellan gammalt och nytt. Gammalt för att han låter vörten svalna på kylskepp med gamla stenar som han hitta på det gamla bryggeriet Drei Kronen. Nytt för att det är rätt välhumlat. Ölets namn är Gänstaller-Akkurat ROCKS Steinbier.

Jag rekommenderar dock ett besök omdelbums på Akkurat då de har ett fat av Närke Pikimusta påkopplat och det mina vänner är fasiken inte något man bör missa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar