fredag 27 juli 2012

We're Only in it for the IBUs

Precis lagom till OS så släpper våra vänner Brewdog en öl som är en ordvits och referens till en gammal punk-skiva nämligen Never Mind The Anabolics, i den så har de hivat in en hel del uppiggande substanser, om det är bra eller dåligt, ja det vet jag inte en, men jag kommer absolut att prova en flaska utan att tveka.

Här hemma kommer OS-invigningen gå i bitterhetens-tecken då en flaska 1000 IBU från Mikkeller hittades i en blomodling i trädgården, undrar om tjuven skulle försöka att göra inbrott eller inte, men tagen på bar gärning blev den i alla fall. Kan ni för övrigt spåra vilken gammal punkskiva jag har refererat till i rubriken (nästan en straffspark i ett öppet mål)?

6 kommentarer:

 1. Ja verkligen, det måste vara Bollock Brothers skiva "Never mind the Sex Pistols" ;-).
  Heidrun.SE
  CSS funkar inte så bra på iPhone!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstigt att det inte fungerar i din Iphone, det fungerar klockrent i min. Har provat både Safari, Chrome och Opera. Vilken webläsare använder du som det inte fungerar i?

   Radera
 2. ...verkligen öppet mål!! Men lite EG blir aldrig gammal!! Man hör dem inte så ofta längre... Det måste vara spotify..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker jag hör dem titt som tätt när jag råkar slå över till Rockklassiker på radio. Annars åker ju faktiskt skivorna fram då och då också.

   Radera
 3. Det kanske inte fanns något att göra i förorten, så det fick bli blomodlingen i stället?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det helt klart ha varit, för att supa och slåss är ju inte ett alternativ.

   Radera