fredag 14 september 2012

Blandade smånyheter 14/9

* Slottskällan släpper sin Imperial stout 2012 barrel aged den första oktober i det lokala sortimentet och den är såklart med till Stockholmsmässan, kanske till och med på fat. De

* Tre nya namn är klara för Copenhagen Beer Celebration nästa år. De är Anchorage Brewing Company (US), Mountain Goat Beer (AUS) och Cervejaria Way Beer (BR).

* Man kan få ett specialdesignat från Pilsner Urquell. Man går in på facebooksidan och klickar i sitt namn och e-postadress och sedan hämtar ut glaset på Stockholmsmässan. Där finns det även bland annat en tävling och en rabattkupong på Pilsner Urquells opastöriserade och ofiltrerade pilsner som gäller på Stockholmsmässan.

* Det officiella AC/DC-ölet kommer att premiäras på Stockholmsmässan. Ölen distribueras i Sverige av Great brands. Det verkar tyvärr återigen vara en lager, men det kommer ju att sälja ändå. Bryggeriet verkar vara Karlsberg braueri i från Tyskland.

* Brewdog öppnar inte bara i Sverige, nu kommer de även att öppna sin andra bra i London. Adressen blir 51-55 Bethnal Green Road och namnet på den kommer att bli BrewDog Shoreditch. Öppningen är beräknad till andra halvan av oktober. Det skall tydligen ske något speciellt i källaren på lokalen, kanske bryggs det saker där? Det som lever får se.

* Manker har återigen gjort en pepp-film inför Stockholmsmässan, inte för att behövs egentligen, men det är ju alltid roligt. Peppen här är i alla otroligt stor redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar