söndag 23 september 2012

Vad händer i höst?

Hösten blir inte riktigt som jag hade planerat den, i alla fall inte så som jag hade tänkt mig när planeringen gjordes i vintras. Saker har förändrats och det ganska rejält, förändringen är helt klart till det mest positiva som kunde ske. Det är nämligen så att min fru och jag väntar barn, och det visade sig att det inte är bara ett barn utan två. Så den budget vi hade satt upp håller inte riktigt då det helt plötsligt skall köpas dubbelt av det mesta. Så det kommer att innebära att jag kommer få ställa in lite resor. Dels på grund av det kostnadsmässiga samt även att det går åt en hel del semester och flextid att vara med på läkarbesök.

Men nog om detta. Vad händer då i höst? Vad kommer jag att medverka på?

Vi börjar med Stockholm beer and whisky festival som drar igång nästa vecka på torsdagen och sedan även veckan därefter. Jag kommer att vara där på den sämsta dagen, det vill säga sista lördagen den sjätte oktober. Införinlägg kommer att publiceras ikväll, men dregla gärna till den lista som listmästare Stefan på Ölsvammel har gjort.

Sedan blir det Söderbärke micro öl festival. Den går av stapeln den 26-27 oktober. Här kommer jag inte att medverka, även om det var tänkt så från början. Det är en helt fantastisk festival.

Lite senare i November, närmare bestämt den 15 och 16 är Örebro Öl & Whiskyfestival. Där lär jag dyka upp bägge dagarna.

Vad som händer i övrigt i höst och vinter så finns det mesta med i kalendern. Är det något som saknas där så säg till.

4 kommentarer:

 1. Men tänk på att du får ju dubbelt barnbidrag samt även flerbarnstillägg! - Det är med andra ord en ren ekonomisk vinst att skaffa barn och gärna i plural ;)

  Som om inte det vore nog så får du fler pappadagar (dubbelt här med om jag inte helt tar miste(de i normala fall första 10 alltså)).

  Surdegen Granberg - Bolagare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det en ren vinst :), eller kanske inte, men innan de har kommit så är det en brakförlust utan dess like då man helt plötsligt måste köpa dubbelt av de flesta sakerna.

   20 dagar i början får man, det stämmer, men sedan är det bara 1,5gånger dagarna, så där blir familjen blåst på dagar. Dessutom är rekommendationerna att man skall vara hemma bägge föräldrarna de första tre månaderna.

   Radera