söndag 12 augusti 2012

Recension: Brewdog - Never mind the anabollics

Kopparfärgad helt klar vätska med ett smutsvitt skum. Doften går i vad man normalt bör hitta i en IPA det vill säga lite blandade citrusfrukter men det är även lite sötma, lite örter och en liten pepprighet. Smaken har en hel del med doften att göra, det som jag hittar i övrigt i smaken är guarana och att den är väldigt torr, efterbeskan är tämligen sparsam. Det känns nästan som om de har blandat en halvbra IPA med en skvätt av den gamla svenska energidrycken Magic. En kul idé där utförandet inte har blivit det allra bästa (får man säga återigen?) men ändå helt klart drickbar.

Musik skall man väl ändå ha, Blurs första skiva Parklife är väl det man borde lyssna på, speciellt nu när de har anknytning till OS.

Doft: 6/10
Smak: 6/10
Tidsåtgång per flaska: Cirka 45 minuter
Totalt: 6/10
Prisvärdhet: Inte prisvärd, 4.99 pund plus porto från Brewdogs webshop är den verkligen inte värd.

Uppdaterat lite senare: Sitter just nu och dricker den sista av de flaskor jag hade och hade missat att kyla den. Det är dagens rekommendation, drick den rumsvarm, då är den mycket mer fruktig och klart mycket bättre än när den är kyld. Nästan uppe på en sjua när den är rumsvarm. 

2 kommentarer:

 1. Eller den här...
  http://www.youtube.com/watch?v=XgohBw0hL-k

  SvaraRadera
  Svar
  1. Belle&Sebastian i all ära, nog för att det var en OS-titel på spåret, men de var inte på plats och de är inte tillräckligt punkiga för att passa in på drycken :)

   Men bra, det är de.

   Radera