onsdag 29 augusti 2012

Blandade smånyheter 29/8

* Oceanbryggeriet-vecka på Ölrepubliken med start den 17/9. Två provningar finns, dels den 18/9 då herr Bingebo kommer, pris för den är 350:-, den 19/9 är det Peter Andersson som kommer och då blir det 6 öl mot 6 smaker, pris för den är 550:-

* Nynäshamns Ångbryggeri släpper en bok författad av Joakim Bröms. Boken handlar om deras väg fram till idag. Verkar helt klart läsvärd.

* Vill man prova South plains APA innan den kommer ut till beställning på Systembolaget på lördag så finns den idag 829/8) på Nya Tröls i Malmö till ett fördelaktigt pris

3 kommentarer:

 1. Tyvärr har South Plains APA blivit fördröjd, den finns i tre butiker i Malmö (Kronprinsen, Mobilia, Limhamn) samt på några krogar i o runt Malmö men går inte att beställa till valfri butik i landet förens den 1'e oktober.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var som tusan, den ligger som möjlig att beställa till de flesta butiker fortfarande. Har Systembolaget glömt att plocka bort den funktionen eller är det så att de sparar på sig alla beställningar och skickar när det är möjligt.

   Bara för att det går så måste jag helt klart prova.

   Beställningen går i alla igenom, så nu är det bara att vänta och se vad som händer :).

   Radera
  2. Det kan nog stämma det du säger, min order ligger som obehandlad sedan igår kväll, medan en order jag la lite tidigare på kvällen på andra varor behandlades direkt (enligt loggen på Systembolaget.se).

   Radera