måndag 13 augusti 2012

Blandade smånyheter 13/8

Idag har varit en sådan där hektisk dag så jag har inte hunnit med något alls, så nu har några av mina kollegor varit snabbare än mig, så då blir det en liten nyhetssammanfattning.

* Systembolaget kommer nu att ha provningar för ölbloggare, så det kommer att finnas chans att prova de kommande släppen innan de kommer. Läs mer på Allt om öl.

* To Øl och Omnipollo kommer att släppa en samarbete vid namn Brewmance som innehåller specialhonung, den bör vara klar i december. Läs mer hos Manker och Beersweden.

*Helbergs Humle länkade idag till en artikel om att det kommer att starta ett nytt bryggeri i Älmhult, namnet verkar bli Älmhults bryggeri. De kommer även att ha bryggarkurser. De räknar med att vara igång under nästa år.

* Gårdsförsäljningen dröjer ytterligare som det verkar. Förslaget har nu legat i hela två år hos Socialdepartementet. Vi har ju som tur var fått möjlighet att styckebeställa lokala och småskaliga saker hos Systembolaget i väntan på det hela (om det nu ens kommer någongång).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar