torsdag 30 augusti 2012

Obama kan släppa ölrecepten.

Det har tydligen kommit frågor till president Obama om att folket vill ha receptet på de ölet White House Honey Ale. Han är villig att göra det om det inkommer 25000 underskrifter. Underskrifterna samlas på vita husets hemsida. Just nu saknas drygt 14000 underskrifter och deadlinen för det hela är den 17 september. Huruvida det går att skriva på från Sverige vet jag faktiskt inte, men det verkar i alla fall gå att skapa ett konto med ett fejkat postnummer.

Jag tycker det är lite festligt på något vis. Imponerande är det om inte annat att han eller hans stab faktiskt tar sig tid med sådana frågor (sedan kanske det är så att de faktiskt måste göra det då begäran har inkommit på en officiell väg, det vågar jag inte svara på då jag inte är helt insatt i politik i allmänhet och amerikansk politik i synnerhet).

1 kommentar:

  1. Litet (eller enormt) taktiskt misstag - han skulle givetvis ha lovat att avslöja receptet när han påbörjat sin 2 raka mandatperiod som POTUS. Några extra skulle säkert rösta på honom bara pga det.... ;)

    SvaraRadera