söndag 11 mars 2012

Städdagar...

Som ni kanske har märkt så har det inte blivit en uppdatering sedan i fredags. Det är väldigt ovanligt för att vara mig. Dels har det faktiskt inte hänt så värst mycket i ölvärlden, dels har jag varit upptagen med att städa. Igår i bryggeriet med tillhörande städning av innehållet i några fat. Det hela drog ut lite på tiden, men det var jädrans trevligt. Dessutom blev det ett provsmak på den egna stouten, och ja, den är bra. Den kommer att tappas till flaska inom två veckor. Det blir dock inte många flaskor till mig utan de skall bege sig ut på andra äventyr.

Idag var det städdag i hemmet, en rejäl vårstädning. Det är som är kvar nu är att städa ölkällaren och tömma i sig några gamla flaskor där. Det kommer en kompis och hjälper mig med inom kort, men vem vet, jag kanske börjar redan ikväll. Jag lärde mig av gårdagen, att efter städning kommer det öl.

Imorgon är vi igång igen med normal verksamhet och jag hoppas att det kommer att hända många roliga och spännande saker i veckan. Om inte annat lär det i alla fall komma ett införsnack inför Linköping Beer Expo som är nästa helg.

Ha en trevlig söndag!

(Tack till herr Bark på Ofiltrerat för de fina orden i det senaste inlägget).

2 kommentarer:

  1. Ang. Barks kommentar stämmer det, du är ju helt sjukt snabb! Det är bra gjort och gör bloggen extra läsvärd och unik! Keep it up!

    SvaraRadera
  2. Tack så hemskt mycket Richard!

    SvaraRadera