söndag 4 mars 2012

Hipp hipp hurra! (+tävling)

För ett år sedan startade den här bloggen, så nu firar den med andra ord ett år. Det har varit ett oerhört roligt år så jag fortsätter ett par år till, minst. Tack för er stöd och alla roliga kommentarer under året. Fortsätt så under de nästkommande!

Jag hade tänkt att fira med en Lost Dog då det var den som den första nyheten på bloggen handlade om. Tyvärr så kommer den först under april, så det gick inte så bra. Istället så kommer jag att fira lite med en humlig sak som kommer att redovisas inom de närmsta dagarna, när beror lite på hur mycket nyheter som kommer in. Det kommer att förklara sig själv när den publiceras.

Skall vi inte fira ettårsjubileet med en liten tävling? Klart vi skall, i potten ligger en flaska hemkokt stout på 10.5+% som är jäst och lagrad med två specialsaker. Den är inte ens flasktappad än så vi får se exakt när den kommer att skickas ut. Vill du deltaga så måste du vara över 20år samt gilla Humligheter på facebook (men det gör ni väl redan?!). Skicka därefter ett mail till humligheter @ gmail.com så är du med och tävlar. Adressuppgifter och liknande tar jag direkt med vinnaren. Deadlinen för det här tävlingen är på onsdag den 7/3 klockan 23:59. Vinnaren dras under torsdagen.

8 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen! :)

  SvaraRadera
 2. Hipp hurra för Humlighetr idá :)

  SvaraRadera
 3. Grattis och fortsätt göra ett toppen jobb år två...och tre..och fyra också=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och mig blir ni inte av med i första taget :)

   Radera
 4. Grattis Mr Humligheter. Hoppas att det blir många år till :)

  Bra idé med tävling förresten. Kanske skulle kört en egen, men det får bli nästa år.

  SvaraRadera