fredag 22 mars 2013

Blandade nyheter 22/3

* Brekeriet släpper en ny öl på Systembolaget den andra april, Breidur är namnet och är isländska, översätter man det får man ordet brett. Fyndigt grabbar. Det är i alla fall en historia med mango och äpple. Har ni tur finns den kvar att smaka redan idag på Ölrepubliken i Göteborg.

*FrEQuencys Bohemian Hopsody kommer till en början enbart på fat. Den kommer att finnas på Akkurat, 19 Glas, 2112 i Göteborg och Oliver Twist. När vi ändå talar om Oliver Twist så kommer de att öppna ett fat av det kok som Anders gjorde i USA tillsammans med Great Divide den 11 april. Namnet på den skapelsen blev Wit Wedding.

* Den första april är det premiär för en sammarbetsbrygd mellan Göteborgs nya bryggeri och Grebbestad. Lilla London special bitter är namnet på den. Premiären sker på Jerntorgets brygghus klockan 16.

* Mer Oliver Twist, firar man 20 år så gör man. De har varit hos Nils Oscar och kokat två nya brygder som kommer till deras kalas.

* Det är en öl och ostprovning på De Klomp i Linköping den 6/5. Ost och belgisk fruktöl står på menyn. Kostnad 350:-

* Brill sänker priset på en del produkter och det är som följer, Mikkeller American Dream, Cream Ale och Green Gold IPA samt Omnipollo Leon och Mazarin. Orsaken till prissäkningarna är att de nu köps in i större volymer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar