lördag 7 januari 2012

Tjejer gillar öl.

Det där med att tjejer gillar öl alltmer står verkligen klart efter ett blogg-inlägg från Sveriges största modebloggerska Blondinbella. Hon skriver följande på sin blogg som jag har citerar rakt av helt hämningslöst:
"Jag har aldrig varit en öl-tjej men jag började gilla det i somras. Champagne går inte alltid att beställa, cosmopolitans gör de inte överrallt .. Rött vin är jag rätt kräsen med vad jag dricker och då insåg jag faktiskt att öl på flaska är rätt okej."
Hon gillar dock inte vilken öl som helst utan just flasköl, det kanske kan vara den bästa sorten. Så nu går jag ut med en liten uppmaning till alla krog/pub-ägare, se till att fylla upp kylarna med flasköl, det kommer att bli en stor efterfrågan av det från modelbloggare och andra läsare till Blondinbellas-blogg, och de är många. På bilderna på Bella så dricker hon Carlsberg så det kanske vara bra att fylla upp kylarna med det.

(obs, om ni inte har förstått det hela så är det här skrivet med glimten i ögat, men en viss sanningshalt finns det allt i det, tjejer dricker mer öl nu än vad de har gjort förut, det har undersökningar visat)

14 kommentarer:

 1. Tycker det stora med det här inlägget är att du uppenbarligen läser Blondinbellas blogg.... :D

  SvaraRadera
 2. Haha, nej jag läser den normalt inte :). Men jag fick det här inlägget skickat till mig.

  SvaraRadera
 3. Jag tror den stora frågan är hur du visste att Blondinbella skrev om öl ;)

  SvaraRadera
 4. Haha det hade visst redan kommenterats, var lite sen med att skicka min kommentar ;)

  SvaraRadera
 5. Stefan, erkänn nu att du fastnade på bellas sida :)

  SvaraRadera
 6. Tror ni inte det kan va ett "sponsrat" inlägg från Carlsberg? Sponsring av modebloggar e ju hyfsat vanligt fenomen.

  SvaraRadera
 7. Det tror jag inte, då borde de ha produktplacerat det lite bättre och att det borde stått Carlsberg på nått ställe.

  SvaraRadera
 8. Fast Carlsbergskylten som lyser upp på ett av fotona är ju väldigt tydlig, hjärnan gör kopplingen direkt, tydlig Carlsbergslylt å på nästa foto håller de i en grön glasflaska. Allt väldigt subtilt vilket gör att det ser ut som ett vanligt Blogginlägg = den bästa reklamen (den personliga rekommendationen från en "vän"/person du litar på) ;) mest konspirationsteori, tror inte själv att det är sponsrat.

  SvaraRadera
 9. Det är sunt att ha konspirationsteorier. :)

  I det här fallet skulle det kunna vara sant då faktiskt Carlsberg har gjort en undersökning om att kvinnor dricker mer öl.

  SvaraRadera
 10. Höddedu Mr Humligheter. Jag har slutat läsa din blogg till fördel för detta blonda öldrickande fruntimmer. Så det så! :)

  SvaraRadera
 11. Ja hon kommer och bli 2012-års ölbloggerska (förresten, finns det någon tjej som bloggar om öl?) så jag förstår att du gör det valet. :)

  SvaraRadera
 12. Jag får väl starta en blogg då eftersom jag är tjej, svensk, 24 och Festivalgeneral för CBC 2012.

  SvaraRadera
 13. Det tycker jag låter som en bra plan :). Du lär ju iaf sitta på all bra information från CBC.

  SvaraRadera