fredag 8 juni 2012

Osäkert om det blir någon mer Copenhagen beer celebration.

I veckan kunde vi läsa på Beerticker.dk att det är osäkert om det kommer att bli någon mer Copenhagen beer celebration. Blir den av kommer inte Mikkeller att vara lika delaktig i den då det tog alldeles för mycket tid från hand andra projekt.

När vi ändå är inne på den punkten så kan man även där läsa i samma inlägg hos danskarna att Mikkeller med största sannolikhet kommer att starta en bryggpub där det kommer att bryggas experimentella saker. Ett riktigt bryggeri kommer det inte att bli. Sedan är han på gång att öppna flera Mikkeller barer i USA och kanske på andra ställen.

Jag hoppas helt klart att festivalen återkommer under nästa år med lika sköna utställare och trevlig atmosfär. Någon borde väl kunna axla manteln och ta över. Kul med en bryggpub, även om den säkerligen hamnar i Köpenhamn. Däremot så skulle det vara trevlig med en Mikkeller bar i Stockholm, kanske mittemot Brewdogs bar rent av.

1 kommentar:

  1. Personligen så skulle jag inte besöks CBC igen om den arrangerades. Sour & Bitter däremot var riktigt tokigt bra och det hoppas jag att de kommer att arrangera igen vid tillfälle.

    SvaraRadera