onsdag 29 juni 2011

Brewdog Punk IPA (burk) på "rock"festival

Det är inte bara Frequency som finns på festivaler numera. Brewdog har skickar 6500 burkar Punk IPA till Peace and love i Borlänge.

Jag gillar det här, äntligen lite härlig hantverksöl på festivaler istället för industriell lager. En helt klart bra trend!

2 kommentarer:

  1. Ja det här behövs verkligen. Det var nedslående att se testet i Aftonbladet med sångaren i Mustach... och så testas bara industri-lager. Är det verkligen hårdrock? Blaskig öl helt utan attityd eller karaktär? Nä, det är bra att det börjar hända saker även på festivaler :D

    SvaraRadera
  2. Missade tyvärr det repotaget (eller vad man skall säga), Raffe är ju annars en skön lirare. Tyvärr tror jag nog att den normale hårdrockaren (och tillika medelsvensson) föredrar blasket. Dessutom var det Aftonbladet, då skall det vara folkligt (även om det på den blaskan har blivit lite ändring på den varan de senaste veckorna).

    Att det börjar säljas bra öl på festivaler är fantastiskt. För att bära med sig öl på en festival är reda rama självmordet. Det väger alldeles för mycket. Så det brukar istället bli jäger, väger lite och drickas i alla temperaturer, från iskall till tältvarm. Gärna med salta naturchips.

    Dessutom Punk IPA kommer att funka fint på festivaler, den musikintresserade ungdomen kommer att köpa den för namnets skull. Förhoppningsvis gillar de även innehållet.

    SvaraRadera