tisdag 2 april 2013

Reflektioner över dags släpp 2/4

Inför dagens släpp så trodde jag att det skulle bli relativt lugnt ute i butikerna och även på nätet.

Till en början såg det ut som om hemsidan fungerade som den skulle, det gick riktigt bra, men sedan kom det rapporter om att det var segt och det kom felmeddelanden. Jag tror dock att trycket på sidan var klart mycket mindre den här gången än vad det har varit tidigare. Det märks även i beställningssortimentet där det är det mesta kvar, det enda som verkar ha gått är alpha dog boxen från och honey amber alen.

I butikerna verkar det även där ha gått riktigt lugnt till, verkar som om det finns relativt mycket kvar av allt även om det nu har gått några timmar och även på depån verkar det finnas varor kvar, jag kan inte hitta att något är slut än så länge.

Det var väl så att det var ett bra släpp, men inget som stod ut direkt och då plockades det lite blandade flaskor. Kul att det är så och att det räcker mer än ett par timmar efter släpp. Enda abret är ju som vanligt det där med hemsidan, det måste bli mer snurr på den i framtiden, hur skall det annars gå när det släpps på så man kan beställa T5-modulen?

Jag antar att merparten av er idag fick med mer er allt ni ville ha från butikerna och det har gått relativt bra att beställa det ni ville ha från övriga sortimentet. För min del fick jag allt jag ville förutom honey amber alen. Jag har dock inte varit i någon butik, men tänkte ta det till helgen och se om det finns något kvar att plocka där eller inte, gör det inte det så är det väl meningen att jag inte skall ha något mer.

2 kommentarer:

  1. Honey Amber stod som slut redan före 10.00, så den var nog aldrig tillgänglig..

    SvaraRadera
  2. Jag "missade" även jag Honey Amber men finns nu att beställa, så det är gjort.

    SvaraRadera