måndag 22 augusti 2011

Recension: Brewdog/Beersweden - Hello, My name is Ingrid

Den första september kommer åter Ingrid till Sverige, den här gången i mycket större mängder än sist då jag och många utav er inte fick stifta bekantskap med henne. Jag lyckades i somras springa (även om jag var ute och cyklade) på henne av en slump på en pub och var tvungen att prova. Så den här recensionen är då på en flaska som var med i förra vändan och var då runt ett halvår gammal. Det ryktas även att den nya batchen av Ingrid skall vara bättre än den första. Så hur var hon då?

Färgen är orange med dragning åt det lite rödare hållet och är lite grumlig med ett vitt skum på toppen. Doften har apelsin, russin och lite jord. Smakmässigt är det grapefrukt, tall och lite sötma (från hjortonen?). Det hela avslutas med en rätt rejäl bitterhet. Det här är en riktigt snygg dryck, ser fram emot prova en färskare flaska och se om det framkommer några hjortron då. På det hela taget, riktigt bra, och ett bevis på att man inte behöver pimpla i sig ipo'r direkt. 

Musik? Cardigans - Gran Turismo

Doft: 8/10
Smak: 9/10
Antal timmar per flaska: Runt en timme.
Totalt: 9/10
Prisvärdhet: Prisvärd, när den kommer till Systembolaget för runda 37:-.

2 kommentarer:

  1. Jag och tjejen kom bara åt det man fick på brewdogprovningen på beerexpo på förra vändan......nu vill tjejen att vi ska huggaminst en låda......jag klagar inte :)

    SvaraRadera
  2. Vilken tur du har :). Här kommer det nog bli lite mindre kvantiteter av Ingrid än så då det kommer en hel del annat roligt den första september.

    SvaraRadera