onsdag 17 juli 2013

Blandade nyheter 17/7.

* Det blev Nils Oscar som får göra årets SMÖF-öl, denna gång blir det en rökig lager.

* Brekkeriet kommer att ha en tap takeover på Mikkeller and Friends den 31/7. Tyvärr fyller de inte alla 40 tappar utan enbart sex stycken.

* Brewdog brygger Hello, my name is Mette Marit, denna gången har de stoppat i lingon i den, inspirrerad av Norge, men vem vet, det kanske kommer några exemplar till Sverige vad det lider. Finns om inte annat just nu på Brewdogs webshop.

* Musikfestivalen Brooklyn Stockholm blir åter av igen. Den 31 augusti och 1 september är det dags, säkerligen en hel del trevliga band, men öllistan, den är inte illa för att vara på en festival. All information och öllistor finns här.

* Baladin kommer att släppa öl-gele och öl-praliner. De landar i butikerna i Sverige under augusti i regi av Beriksson. Baladin kommer även att släppa choklad som passar bra till sin öl. Gelén finns i två varianter gjorda på Super och Isaac, pris 45:- för 106ml. Pralinerna kommer att kosta 90:- och då får man åtta praliner, de är alla fyllda med Noël. Sedan kommer chokladen som passar bra till ölen att kosta 56:- för fyra tunna chokladbitar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar