onsdag 10 juli 2013

Brekeriet bar.

Detta roliga meddelande dök från skånska vänner.  Så det känns som om man borde försöka få till en tripp till Skåne på semestern om tillfälle ges:


Brekeriet Bar!

I knappt 10 månader har Brekeriet levererat Skånebryggd finöl landet runt, så vi tycker nu det i allra högsta grad är dags för ett event hos oss på bryggeriet.

Första lördagen i augusti, den 3/8, kommer vi därför arrangera Brekeriet Bar mellan 13-23 - 10 timmar av total samkväm med Brekeriet.

På ölmenyn presenterar vi gamla klassiker som Saison, Brillant och Cassis, tillsammans med produkter som ingen tidigare druckit. Kombinerat med detta erbjuds även andra fenomenala brygder från lika fenomenala bryggerier världen över. Allt detta i samspel med en delikat matmeny för att mätta alla våra smaksinnen.

Inträdet är så klart gratis, men vill man dricka och/eller äta så bör kontanter medbringas.

Kalaset äger rum på Djurlövsvägen 20 i Djurslöv och finner man det olämpligt att köra bil så finns det gott och möjligheter att åka kollektivt ut till oss.

Komplett öllista och fler praktiska detaljer följer under juli månad, men sätt redan nu ett stort rött kryss den 3/8 i kalendern.

Alla måste komma!
Bild från Brekeriet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar