söndag 1 april 2012

Att dricka med kändisar?

Ibland så händer det att man känner att man skulle vilja dricka till med kändisar. Här kommer min lista på några kändisar jag skulle kunna tänka mig att göra det med.
 • Filip och Fredrik, sköna lirare som hänger med på både det ena och andra knasiga upptåget, dessutom lär de nog skapa upptåg om det skulle mot förmodan bli tråkigt. Jag gillar t.ex deras idé de hade till Musikhjälpen förra året, det var man skulle i deras sällskap åka en tunnelbanelinje i Stockholm och stanna till på varje station och ta en öl, fantastisk.
 • Fredrik Lindström och Henrik Schyffert, ironi och kunskap blandat i en enda soppa, två av mina äldsta idoler som faktiskt fortfarande håller. En helkväll utan att ha de tråkigt en sekund.
 • Thåström, tänk att knäcka en porter med den karln och höra om hans livshistoria direkt från honom. 
 • Thorsten Flinck och Mikael Persbrandt, en klart intressant duo att dricka till med, en kväll som det känns som den kan sluta precis hur som helst, och det kommer den att göra.
Det verkar mest vara svenska medelålders män, otroligt knasigt, men jag kan baske mig inte komma på några andra som det vore kul att träffa på det viset. Det borde helt klart finnas fler, men just nu står det helt still. Har ni några kändisar ni skulle vilja träffa på det här sättet, och varför skulle ni vilja det?

  4 kommentarer:

  1. Hörde en kollega vars vän fick en lite annorlunda svensexa.. efter ett par bärs med polarna på krogen så drog han hem, öppnade dörren till sin lägenhet och fann Christer Pettersson sitta och vänta på honom i soffan med en sjuttis.

   Den du.

   SvaraRadera
  2. Var det inte Pettersson som blandade Baileys med Explorer och detta kom efter det att kallas för "Däparen"?

   Flinck låter lagom småfarlig att dra ut med, dock vet jag inte varför men jag får intrycket av att han håller sig till Pripps Blå. Att dömma av Filip och Fredriks serie Får vi följa med, så är det Mariestad som gäller. Man hade kanske kunnat introducera dom för annat?

   SvaraRadera
  3. Christer hade varit intressant på ett sätt, men inte något jag skulle vilja genomföra.

   Tror nog herr Flinck när det begav sig gick på den hårdare spriten faktiskt. F&F känns nästan lite sponsrade av Mariestad. Men man kan väl om inte annat dressera om pojkarna så de dricker andra drycker.

   SvaraRadera
  4. Dempa> Det låter helt jävla fantastiskt.

   Humligheter> Tunnelbaneracet som vi sa på min tid. Vi började i Farsta strane klockan11på morgonenoch hann till Hötorget innan ställena började stänga(en vardag).

   SvaraRadera