måndag 2 april 2012

Reflektioner över dagens släpp 2/4

I vanlig ordning så blir det en liten reflektion över hur släppet var idag. Min första tanke är att det var hur lugnt som helst. Det har inte kommit några rapporter om att det var kaos i vinkällarbutikerna eller för den delen i T5-butikerna. Känns skönt med ett mellansläpp som faktiskt går lugnt till.

Det som verkar ha gått mest i hyllorna så här en timme efter släpp är Nøgne Øs #500 med all rätt och sen kommer även Kloster som en stark kandidat också det med all rätt. I övrigt verkar det finnas en hel del kvar på hyllorna.

En teori är att folk har förköpt sig på de artiklar som finns i det nationella lokala sortimentet, eller så är det bara så att det är släppet inte var helt hundra. Jag tror nog på en kombination av de båda.

Hur gick det för mig då? Beställde T6/T7-varorna utan problem via hemsidan. Därefter skulle jag på ett möte som lämplig nog blev inställt. Hastade då ner till min vanliga butik för att beställa T5. Där var det en ny tjej så jag fick guida henne igenom hur man gör en beställning, intressant, jag hoppas jag kommer ihåg alla steg, det var ju en månad sedan jag såg hur man gjorde. Nåja, det skall nog gå bra tror jag bestämt, beställningen gick iväg och artiklarna togs från depån.

Hur tycker ni det har varit, håller ni med mig eller har ni hittat något kaos någonstans? Jag förutsätter att de flesta av er fick tag på det ni ville ha.

6 kommentarer:

 1. Jag väntar nog med bolagsbseök till i eftermiddag eller i morgon. Det fanns inget som kändes sådär jätteintressant idag.

  SvaraRadera
 2. Pilsnerrogge2 april 2012 12:18

  Jag beställde 4 st T6/T7 nyheter via webben,resten får vara. Jag har redan en massa öl hemma som måste drickas upp.

  SvaraRadera
 3. På regeringsgatan var det ovanligt kort kö och det gick väl ganska snabbt.
  Fick allt utan problem, men dom hade en begränsning på max 4 på alla produkter i småpartier samt att Kloster hade blivit försenat.

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra att jag inte var så fel ute.

  Jag kan hålla med herr Bark om att det inte var så jädra roligt släpp den här månaden (vilket jag iofs tackar för).

  SvaraRadera
 5. Jag köpte mina 5 flaskor Nögne #500 på lunchen och beställde sedan ett par flaskor från webdepån. Ett ganska tråkigt släpp där #500 var det som jag var mest intresserad av. Min plånbok är dock tacksam! Blir intressant och se vad som dyker upp i T6/T7 i maj (förutom Amager-ölen då).

  SvaraRadera
 6. Sven-David Svensson2 april 2012 19:10

  Lundabryggeriets öl har släpps på Systembolagen i Lund Staffanstorp samt Dalby. De ligger i beställningssortimentet,men går att beställa till valfri butik via det nya logistiksystemet. När jag kom in i min systembutik så var den redan slut. De hade bara fått två lädor. Det skulle komma in mera på Onsdag.

  SvaraRadera