onsdag 16 november 2011

Örebro öl- & whiskyfestival & Göteborgs Porterfestival.

I helgen är det ett späckat schema för oss ölälskare. Dels är det på lördag den 19/11 Porterfestival i Göteborg där det kommer att serveras Porters så man blir nöjd. Föranmälan krävs på hemsidan.

Dels är det på fredag och lördag (18-19/11) Örebro öl- & whiskyfestival som tjuvstartar lite på torsdagen (17/11) då det sker en Mikkellerprovning på Bishops i Örebro.

Jag kommer att vara dels på Mikkellerprovningen och bägge dagarna på Örebrofestivalen (anländer tidigt på fredagen och säkerligen något senare på lördagen). Kom gärna fram och säg hej om ni känner för det, jag kommer för enkelhetens skull gå runt i en Humligheter T-shirt.

En mer eller mindre komplett lista över vad som kommer att finnas med på festivalen har listmästare Stefan på Ölsvammel ordnat. Den uppdateras hela tiden så fort han får in ny information från leverantörerna. Så kika gärna på den här.

Är det någon som har en lista över vad de leverantörer/bryggerier som inte har inkommit med sin lista tar med sig får mer än gärna skicka den till mig eller Stefan.

Efter att ha gått igenom listan så slås man inte helt oväntat att det är sjukt mycket gott som kommer att serveras under helgen. Det är tur att det är festival i dagarna två så man kan prova på så mycket som möjligt utan att det blir för snurrigt i skallen. Apropå på det så kan jag flika in med lite tips för att inte bli så till sig i knoppen, Käka rejält innan, gärna något fett. Drick mycket vatten, gärna en skvätt varje gång ni sköljer ur glaset. Ät något mer under tiden. Drick ännu mer vatten.

I övrigt så önskar jag er en fantastisk trevlig helg, oavsett om ni är i Göteborg, Örebro eller någon helt annan stans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar