fredag 1 april 2011

Ölfri dag?

Nog för att det är första april, men något skämt är det inte. Jag kommer vara borta på en tjänsteresa hela dagen och när jag ändå är i krokarna av Örebro så tänkte jag hoppa in och kika och smaka lite på vad som kan erbjudas på vinmässan Chateau Grand Cru som hålls på slottet. Det ser helt enkelt inte ut som det kommer att finnas tid eller möjlighet att få sig en öl, möjligtvis kanske en lättöl till lunch, skulle det komma någon öl i min väg så lär ni höra om det. Jag kommer därför inte heller ha tillgång till de källor jag normalt får information ifrån. Dessutom vet man ju inte om man vågar lita på källorna, det är ju ändå den dagen man faktiskt får skämta om saker och ting.

Snart är vi uppe i 1000 sidvisningar, så det måste ju firas, vilken öl skall jag dricka och skriva om? Rösta på något av dessa förslag:

Sigtuna - Ace of Spades 2010

Brewdog  - Devine Rebel Reserve Mortlach 2008
Brewdog - Abstrakt 04
Rodenbach - Vintage 2008
 Den som flest röster korkas upp på lördag.

4 kommentarer:

 1. Och dagen börjar med champagne. Vart skall detta sluta? :)

  SvaraRadera
 2. Tycker AoS:en hade utvecklingspotential då jag tog en ur förrådet för några veckor sedan. Jag skulle nog köra AB04an, men enbart för att jag anser att den redan nu är för j*kla god! :)

  SvaraRadera
 3. Rodenbach då den redan är färdiglagrad och inte vinner på att sparas för länge+ att du alltid kan dela den med en öl skeptiker så får dom lite att tänka på// David

  SvaraRadera
 4. Rodenbach förtjänar inte att vara en jubileums öl.
  Den var god men inte sååå god.

  Jag skulle fira med en AB04; annars så kan du ju ge den till mig ;)

  SvaraRadera