tisdag 5 april 2011

Linköping Beer Expo - uppdatering!

På fredag smäller det. Då går årets upplaga av Linköping Beer Expo av stapeln. Jag hade tänkt att åka dit, men tack vare att SJ inte kan leverera tåg och det inte är det lättaste att få någon att skjutsa mig så får jag nog avstå detta år. Det är helt klart synd då det är mycket intressant på gång i Linköping. Nu fortsätter bevakningen inför mässan då detta är en fortsättning på mitt förra inlägg.

Oppigårds har enbart med sig ett fat av Drakens, så skynda!


Hantverksbryggeriet har med sig Alkemisten, en blåbärslambic som inte får missas!


Villevalla pub har nu släppt listan med lite av de godsaker brill får med sig. Missa inte att få en försmak av Nøgne ø Dark Horizon 3ed som kommer till bolaget inom kort.


Det var den lilla uppdateringen.


Provningar då?


Jotack, en del intressanta blir det allt. 


Bredog goes Linköping, Darren Packman (Beersweden) bjuder på fredagen ut nya Punk IPA, Hardcore IPA, Ingrid, Tokyo, Abstrakt 05 och 5AM Saint. Blir det mot förmodan något kvar efter provningen finns de i Casks monter.  På lördagen blir det Brewdog goes IPA med Punk IPA, Hardcore IPA och samtliga fyra IPA is Dead serien som är fyra olika single hop IPA som kommer på bolaget i juni. Två intressanta provningar, försök ta er dit om ni kan!


Danska microbryggerier är tilltalande då de dukar upp med Djævlebryg Gudlös och Eklipse, Black Rooster The Hoptimizer och Oak'n'Islay Edition samt Raasted Rug IPA och Imperial Stout. Representanter från respektive bryggeri finns med på provningen. Missa inte!

Ofiltrerats utvalda favoriter bör inte heller missas. Magnus Bark går runt på mässan och plockar ut sina favoriter så det är lite spännande och se vad han tar med sig till de olika provningarna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar