onsdag 5 mars 2014

Nyheter 5/3

Eftersom att Portersteken har lagt rabarber på namnet blandade smånyheter så heter de numera nyheter här, även om de fortfarande är små (men ofta naggande goda och tämligen blandade).

* Biljetterna till helgens mässa i Linköping börjar tryta så vill man dit skall man agera snabbt om man inte har biljetter sedan tidigare.

* Omnipollo släpper inom kort en Saison som har legat på vinfat, jo man tackar, det blir nog inte så tokigt. Namnet på skapelsen är Schiuma party och den ligger på 6.8%.

* Dugges och All in brewing öppnar ölbar (Brewers bar) på Tredje långgatan i Göteborg, det börjar bli riktigt tätt med bra pubar där nere nu, otroligt trevligt.

* Galatea bjuder in till att man skall rösta på vilket årets sommaröl blir. Det blir ett öl där alla intäkter går till att finansiera priset årets ölperson. Ni röstar på den här sidan, jag vet i alla fall vad jag kommer att rösta på.

* Närke och Haandbryggeriet brygger en collab-öl, en berliner weisse för Haand festivalen i maj.

3 kommentarer:

 1. Du brukade väl kalla dina nyhetsinlägg "blandade nyheter" och inte "blandade smånyheter"? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då, de kallades blandade smånyheter :). Men nyheter går ju fortare att skriva så jag spar ju tid numera.

   Radera
  2. Tittade lite snabbt igenom alla titlar på inlägg här under 2013, alla nyhetsinlägg är döpa till "blandade nyheter [datum]".

   Radera