tisdag 24 maj 2011

Uppdaterat: In Flames, releasefestsöl.

Imorgon kväll har de goa hårdrockarna i In Flames releasefest för sin nya skiva Sounds of a Playground Fading. Det sker på Marie Laveau i Stockholm. Allmänheten är välkommen efter klockan 22. Innan dess är det för privatinbjudna och då lär In Flames bjuda på sin musik och sin egen öl som är brygd hos Sigtuna. Om den (ölen) kommer att finnas kvar efter klockan 22 har jag inte fått något besked om än så länge. Ej heller vad det är för typ av öl det är. Mer information kommer om jag hinner få det innan imorgon.

Uppdatering: det är 200 flaskor så de lär nog bara räcka till de inbjudna. (Räcker det så skall de finnas till salu senare på kvällen när allmänheten kommer in, chansa vetja, om inte annat så får ni säkerligen höra nya plattan :))

Uppdatering2: Det kommer inom kort att komma en hel serie med öl som Anders i In Flames har varit med och skapat. "Frequency" kommer den att heta och även den bryggas hos Sigtuna.

Uppdatering3: Det är en dubbel-IPA som blir releasefestölen.

4 kommentarer:

 1. Coolt! speciellt som man är In Flames fan!!

  SvaraRadera
 2. Ja det är rätt fräckt faktiskt.

  Den här ölen lär man ju inte ha en sportmössa på, men däremot hela serien kan man väl kanske komma i kontakt med.

  Skall dessutom bli kul att höra hela skivan.

  SvaraRadera
 3. Läs intervjun med Anders i senaste filter. De har lagt turnén i usa så de kan besöka amerikanska microbryggerier. Han är även whiskyfan.

  SvaraRadera
 4. Det hade jag faktiskt koll på :) På deras raider står att de skall ha lokalt mikrobryggeri-öl och single malt whisky. De verkar vara fantastiskt vettiga och trevliga människor. Jag unnar dem all framgång.

  Skall helt klart läsa intervjun, filter brukar ibland vara riktigt bra.

  SvaraRadera