måndag 2 september 2013

Reflektioner över dagens släpp 2/9

Dagens släpp verkar ha förflutit tämligen lugnt. Det finns inga rapporter om att det skall ha varit någon vidare trängsel eller tråkigheter ute i landet. Som det ser ut nu så finns det relativt mycket kvar i butikerna.

På nätet ser det lite skralare ut, där har i alla fall några tagit slut, t.ex. Ballast Point Victory At Sea som gick relativt fort (men finns som sagt kvar i vinkällarbutikerna) och Stones RIS (även den kvar i butikerna). En rolig sak var att se att idag gick faktiskt hemsidan otroligt fort och inga som helst felmeddelanden. Det kan ju kanske bero på att belastningen inte var den största, men ändock kul (sedan finns det vissa som har anmärkt på att den har gått segt, men det var i alla fall inget jag märkte något av).

T6 verkar ha fått en ny betydelse, det som släpps i den modulen verkar inte längre bara finnas hos vinkällarbutikerna utan de verkar kunna finnas lite här och där. Klart intressant att följa inför framtiden.

I övrigt så kan man bara notera att Systembolaget har möblerat om lite i butikerna. Jag har dock inte sett hur det ser ut än då jag skippade besök i butik idag.

Idag misstänker jag att de flesta av er fick tag på det mesta ni ville ha utan några större problem.

1 kommentar:

  1. Sven-David Svensson3 september 2013 kl. 09:14

    Jag var på Systembolaget på Mårtenstorget i Lund.Nyheterna hade inte enns kommit ut på hyllorna. Några Oktoberöl fanns inte. Personalen skyllde på att de hade haft en ovanligt många kunder som länsat hyllorna samt att varorna skulle disponeras om i butiken.

    SvaraRadera