söndag 14 oktober 2012

Systembolagets beställningar via hemsidan...

Systembolaget håller nu på att göra något med beställningar via hemsidan, jag misstänker att det beror på att det skall finnas möjlighet till hemleverans.

Som det ser ut så verkar det kunna gå att beställa allt inklusive T5 och T9 (det finns ingen ikon efter artiklarna i listan, men när man går in på en produkt finns det en knapp där det står beställ på) när det ramlar igång (om de inte blockerar det i den skarpa varianten och de har lyckats lägga ut någon fel version). Det hela är dock ingen omöjlighet då har lovat att det skall komma att gå att beställa T5.

Jag ser verkligen fram emot att ladda om sidan imorgon och se vad som faktiskt går att beställa eller vad som egentligen har hänt. 

Uppdaterat 121015: så här dagen efter så kan man konstatera att det inte går att beställa T5 eller T9 till butik, men kanske via hemleverans när det blir aktivt i november. Antiklimax återigen.

2 kommentarer:

 1. Så med andra ord kommer snart några få via sin dator kunna beställa T5 till sin ytterdörr, medans vi andra inte ens kan beställa det till vår lokala Systembutik. Hur f*n tänker dom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så ser det ut för tillfället i systemet.

   Leveranstid till butik: Kan ej beställas
   Leveranstid hem: 4 dagar

   Det kan ju dock hinna ändras innan den första november.

   Radera