tisdag 3 december 2013

Reflektioner över gårdagens släpp 2/12

Igår var det släpp på Systembolaget, det sista för i år. Det som kan sägas var att det var ett relativt ok startfällt, men inget som direkt stack ut.

Det verkar dessutom ha varit så i butikerna. Den enda riktiga överraskningen var att Innis&Gunn-buteljerna gick i en sådan rasande fart. Dessutom var det överraskande att den fanns i så otroligt många butiker, betydligt fler än de 50 som de borde finnas i .

I övrigt så verkar som om det fanns flaskor så det räckte hela den första dagen.

Hemsidan fungerade utmärkt, både direkt vid klockan 10 och någon halvtimme därefter. Jag vet inte om de har gjort något eller om trycket inte var så stort, skall man kolla på hur det såg ut i butikerna så var det nog det senare. Det mesta finns kvar att beställa även på hemsidan.

När vi ändå är inne på hemsidan så kan vi tala lite om beställningssortimentet där jag upptäckte att en av mina gamla favoriter återigen har dykt upp, Gudeløs, dock på 33cl flaska och en gnutta högre pris, men den är tillbaka.

Så vi får nog stänga systembolagsåret med ett försiktigt släpp. Nu ser vi fram emot 2014 och då ser jag fram emot många bra släpp och en hemsida som håller ihop vid alla släpp även om det är högt tryck på servrarna.

2 kommentarer:

  1. Hej !
    Har du lagt ner bloggen ?

    SvaraRadera
  2. Allt tyder på det.

    Innis&gunn ja, märket som ölnördar älskar att hata, men som gubbar älskar. Det finns betydligt fler gubbar än ölnördar. Antagligen därför de går som smör varje gång det släpps.

    SvaraRadera