onsdag 23 mars 2011

Linköpings BeerExpo.

En hel del av utställarna på Linköping BeerExpo har släppt vad de kommer att ta med sig, så nu tänkte jag plocka ut lite godbitar som inte bör missas.


Bishops Arms kommer att ha med Eskilstuna ölkultur och där får man inte missa Anders Dubbel-IPA.

Cask Sweden har med sig Brewdog öl. De lär ha med sig Hardcore IPA, för er som inte har smakat den, gör det. Annars rekomenderas ett smakprov av 5AM Saint. Har ni tur finns Abstrakt 05 och kanske något annat spännande på plats.


DeKlomp har med sig saker från Epic, så då är det bara att smaka av lite Armageddon.


Nils Oscar, där bör man prova den nya versionen av deras Barley Wine och deras 36 månaders Ekfatslagrad Rökporter. 

Nynäshamns Ångbryggeri har med sig en hel del smaskigt. Rekomendationer där är Valsviken Vinterport (även om det är vår) och Bötet Barley Wine. Man kan även prova Dragets kanal dubbel IPA, men jag tyckte den var sådär i somras, kan vara bättre nu. 

Oppigårds tar med sin (eller snarare årets hembryggar-SM vinnares) Drakens Dubbel-IPA som verkar helt klart intressant. 

Sigtuna Brygghus, där bör man prova deras nya summer IPA (om ni inte redan har gjort det då den släpps på bolaget den 1 april). Sen kan det vara trevligt att smaka på de sista flaskorna av Ace of Spades och se om den har utvecklats något sedan i höstas. 

Slottskällans bryggeri dukar upp med en del rariteter, men det som lockar mest är ändå en ofiltrerad red ale. 

Villevalla pub tar med Jonas från Brill & Co och serverar även öl från Great Brands. De har dock inte släppt någon lista på vad de har med sig, men det är väl värt ett besök ändå. De har garanterat bra saker med sig och jädra kunnande. Har man ingen annan stans att hänga så bör man hänga här.


Wicked Wine får med sig en hel del godsaker förutom det som jag skrev om igår. Där skulle jag kunna tänka mig att prova Flying Dog/de Molen Bat out of hell oak aged, Flying dog Double dog Double pale ale och Ölvisholt Lava. sLOTTSKÄLLAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar