onsdag 30 maj 2012

Ibland blir det fel...

Idag kan man läsa följande på SHBF's hemsida:
"Vi har gjort fel
Ibland händer det som inte får hända, ofta är det den mänskliga faktorn som ställer till det. Nu har det hänt, för första gången är vi tvungna att ändra ett resultat från SM, närmare bestämt i Folkets Val klass tre. Det var mycket stress när rösterna räknades och vid överlämningen till sekretariatet skedde ett avgörande misstag, de tre ölen som utropades som vinnare stämmer inte.

Svenska Hembryggareföreningen och de lokala arrangörerna ber alla inblandade om ursäkt för det inträffade, vi förstår att vi rör upp många känslor men vi vill absolut att allt ska vara rätt och nu rättar vi till det som i stressen på SM-dagen gick fel.

Jonas Carlfjord, ordförande SHBF                   Uffe Henryson, SM-general"

Otroligt tråkigt för de stackare som trodde att de hade vunnit/kommit tvåa/kommit trea i söndags och fått medaljen i näven och allt. Dock så är så jädra starkt av SHBF att faktiskt erkänna att de har gjort fel och sedan rätta till det. De kunde likaväl ha mörkat det hela. All min respekt till SHBF och jag beklagar sorgen till de som inte fick behålla sina medaljer, jag lider med er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar