lördag 14 april 2012

Recension: Carlsberg 2,8%

Idag hade vi släktkalas hos oss, det innebär att det måste finnas lite folköl till maten, idag var det Carlsberg som tydligen hamnade på bordet. Klart man måste smaka och göra en bedömning, jag har inte druckit något från Carlsberg sedan Roskildefestivalen 2003. Så jag gick in med helt öppna ögon för att göra en rättvis bedömning, så hur var den då? Mycket kan sägas, men det är antagligen inte världens bästa öl och tillfället kräver inte en Carlsberg. Nu till recensionen som blir kortare än mitt svammel.

Det är inte mycket till vare sig smak eller doft i den här industriella lagern, men det lilla som kan hittas är gräs, citron och lite sötma. Utseendet är en helt klar ljus gyllene vätska med ett stort vitt skum. Det här är inte roligt, inte alls.

Vad lyssnar man på när man dricker den här då? Aqua borde passa bra så många sätt.

Doft: 2/10
Smak: 2/10
Antal timmer per flaska: 5 minuter max.
Totalt: 2/10
Prisvärdhet: inte prisvärd,  kostnaden för ölen borde bli runt 6-7:- om man slår ut vad sexpacket kostade, men inte ens det är den värd.

2 kommentarer:

 1. Kan man förvänta sig mer av en nedvattnad industrilager? Det är länge sedan jag slutade att köpa dem.

  Sven-David Svensson
  Lund

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är ju tyvärr inte det, men man måste ändå gå in med öppna ögon, det kan ju hända att det helt plötsligt kan vara bra. Tyvärr var det inte bra den här gången heller.

   Radera