I det gamla stationshuset i Knivsta har Simon Vikström, Colin Nordström och Per-Johan Thörn sitt kontor för bryggeriet Train Station Brewery. Bryggningen sker i dagsläget hos andra och de fokuserar till en början på att brygga folköl, The Hoppy one, som finns till försäljning i matbutiker i Knivsta och Uppsala samt på en vinbar på Östermalm.
Hittade denna på lokala Ican idag. Hade inte så höga förhoppningar eftersom det är (vad jag förstått det som) första ölen från detta bryggeri, men det var helt klart en av de bättre folkölen jag druckit. Riktigt fräsch amerikansk humleprofil och bra beska, men ändå med en hyfsad maltkropp som balanserar upp det.
SvaraRaderaLär sitta utmärkt som törstsläckare till sommaren.
Låter ju alldeles förträffligt.
SvaraRaderaDen är grym! Mycket mer karaktär än den sedvanliga blaskiga folkisen
SvaraRaderaSmakade alldeles för beskt! Grumliig dryck ger ett intryck av att den inte är färdigjäst.
SvaraRadera