onsdag 4 april 2012

Fåglar i hallen, hur går vi vidare?

Det var andra saker i lådan också, men de
rymde lagom till fototillfället. 

Idag blev det en invasion av fåglar i min hall. Det passar ju alldeles förträffligt då bloggen trillade över 100000 sidvisningar häromdagen. Det är en milstolpe som måste firas på något sätt. Dessutom måste man ju fira att jag äntligen efter alla dessa turer har fått tag på en flaska pingvin (det är den till höger [de övriga fåglarna är japanska ugglor]).

Nåja, åter till firandet, om någon vecka avser jag att intaga pingvinen, men på vilket sätt skall jag inta den? Har ni några förslag att komma med?

11 kommentarer:

 1. Stort grattis till milstolpen! Det är respekt med 100 000 besökare. Nu är det bara några kvar till 200 000. Tack för en bra och läsvärd blogg.

  Kanske skulle denna kunna vara passande dagen till ära: http://www.maskeradkammaren.se/djur/1060-pingvindrakt.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. En sådan utstyrsel skulle vara nått det, får fundera på't då det inte har kommit så värst mycket andra knasiga förslag :).

   Tack för berömmet!

   Radera
 2. Vad är det för japansk öl och hur får man tag på den!

  SvaraRadera
 3. @Tobias: Skulle gissa ganska starkt på att leveransen kommer från Brewdogs webshop, och det är öl från Baird och Hitachino. Är det en Double Stout från Green Flash i lådan också?

  SvaraRadera
 4. Det finns fem olika Hitachino på sushirestaurangen ShinNori i Linköping. :o)

  SvaraRadera
 5. Tobias: gick igenom 4 st på Ölfrämjar mötet på Haket för ett par månader sedan. Iom att du bor i Götet så tror jag att du kan hitta dessa på Sushin som ligger vägg i vägg med Haket?/ Nisse666

  SvaraRadera
 6. I lådan fanns:
  Pingvin
  Bitch Please Islay
  Hitachino Nest Pale Ale
  Hitachino Nest Japanese Classic Ale (JCA)
  Cigar City Jai Alai
  Baird Suruga Bay DIPA
  Baird Teikoku IPA
  Green Flash Double Stout

  Allt från Brewdogs webshop.

  Hitachino ölen köptes dels för att de kommer till Copenhagen Beer Celebration och jag känner att jag borde få lite kläm på dem innan dess, dels så hade de en så söt uggla på framsidan (och kapsylen) så det gladde frugan som kommer att använda tomflaskorna som designföremål när de är uppdruckna.

  Baird har jag ingen som helst koll på faktiskt, men det kändes så bisarrt med en japansk IPA/DIPA så jag var bara tvungen.

  SvaraRadera
 7. Pilsnerrogge5 april 2012 09:39

  Gick det smidigt att handla från BrewDog? Jag har hört att det tidigare strulat en del.
  Var flaskorna väl förpackade?

  SvaraRadera
 8. Det var inte jag som tryckte igenom ordern, men vad jag har förstått så skall det ha blivit klart mycket bättre nu än det var tidigare. Alla flaskor kom hit hela och de verkade bra packade.

  De var dock inte lika extremt inslagna som flaskorna man fick från cracked kettle.

  SvaraRadera
 9. Vad kostar frakten från brewdogs shop?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 25 pund per kolli kostar det numera. Förut var den på 40 pund. Så beställer man ett kolli med 24 flaskor så är det ju runt 1 pund per flaska man betalar i porto.

   Radera