söndag 17 juli 2011

Recension: Monks Café - Russian Imperial Porter no3.

Den är totalt kolsvart när man häller upp den i glaset och det är en liten brun skumkrona på den. Doftmässigt är det mer eller mindre bara ren alkohol och en gnutta russin och choklad. Smakmässigt är den lite bättre, även om alkoholen tar över en hel del även där, i övrigt finns det en hel del rostade toner, lite russin, lite svarta vinbär, choklad, en ganska bra sötma och en rätt rejäl efterbeska. Jag rekomenderar att man lägger ner resterande flaskor man har i källaren bra många år så den hinner stabilisera sig lite och lugna ner alkholen lite. Då tror jag den kommer bli riktigt bra. Nu är den dock alldeles för spritig i min smak.

Doft: 6/10
Smak: 7/10
Antal timmar per flaska: en och en halv timme.
Totalt: 7/10
Prisvärdhet: Prisvärd, 70 penningar för en så pass stark imperial porter är väl inget att bråka om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar