onsdag 6 juli 2011

Oceanbryggeriet - Ebbot Ale till Systembolaget.

Första augusti är det preliminära datumet för Systembolagspremiären av Ebbot Ale (enbart i Göteborg [Gårda, Åvägen 42, Kapellplatsen 4 och Kungsportsavenyn 18]).

Den finns nu på pubar och restauranger på fat och snart även på flaska.

Jag ser fram emot att smaka den om jag kan få tag på den någonstans. Både drycken och flaskan ser förbaskat trevliga ut.

9 kommentarer:

  1. Flaskor skickas idag till SB´s lab för deras godkännande - så vi hoppas att allt löser sig till 1/8. Notera att bilden på etiketten är tagen av Mr Ebbot själv.

    /// Bryggare Bing Ocean

    SvaraRadera
  2. Det skall nog lösa sig till den 1/8. Annars blir den väl bara lite försenad, och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

    Jaså är det han som har tagit den, ja snyggt är det iaf oavsett. Men det är lite roligare när den sköna liraren har gjort det.

    SvaraRadera
  3. Försöker lista ut vilken musik man ska lyssna till när den här pjäsen förtärs... ;)

    SvaraRadera
  4. Kan vara lurigt, är det någon av Soundtracks skivor eller är det Union Carbide? Det skall såklart provas med samtliga skivor och se vilken som passar bäst. Spontant utan provsmakning skulle jag säga att TSOOL Behind the Music borde vara rätt skiva.

    ELler skall man lyssna på något helt annat? Det känns lite för tråkigt egentligen och välja ett sånt enkelt alternativ.

    SvaraRadera
  5. Det finns två små ledtrådar på etiketten vad som skall lyssnas på. Finns på vår Facebook att beskåda.

    //Bryggare Bing Ocean

    SvaraRadera
  6. ...och Ebbot har en idé om en Ebbot Light - inte en light-öl men bilden ska föreställa en smal Union Carbide Ebbot :) Kan dyka upp på pub / restaurang på fat i höst.

    /// Bryggare Bing Ocean

    SvaraRadera
  7. Bryggare Bing: det var som tusan, då blir det till att vända upp och ner på skivhyllan när jag kommer hem och försöka hitta vad ni kan ha stoppat in för ledtrådar i etiketten. Rolig idé!

    Ebbot Light låter som en toppenidé.

    SvaraRadera
  8. Inte så mycket ledtråd egentligen men tänk Lucy in the Sky with Diamonds...och...lite till...

    BBO

    SvaraRadera
  9. Skall det vara en Soundtrack-skiva så tror jag mig ha koll på det. Mailar dig svaret så får jag se om jag har rätt så vi inte avslöjjar svaret för alla andra... än iaf. :)

    SvaraRadera