torsdag 7 juli 2011

Recension: To Øl - Reparationsbajer


Igår fick jag av en kompis en To Øl Reparationsbajer, den är väl så färsk den kan vara efter att ha fastnat på ett tåg och inte blivit inregistrerad hos Systembolaget. En härlig resa för den lilla flaskan, det känns på nått sätt som det är standard numera för min del att saker går fel på vägen.

Grumlig orange färg på drycken. Doften har citron och grape. Smaken har grape, ananas och lite tall. Det hela avslutas med en rejäl efterbeska. Inte dumt alls. En kvart efter sista klunken så kommer det en liten smak av dillchips, oerhört intressant.

Till den här globetrottern så lyssnar man på Orange sector och då gärna skivan Flashback.

Doft: 7/10
Smak: 8/10
Antal timmar per flaska: Ungefär en timme
Totalt: 8/10
Prisvärdhet: Prisvärd, 40:- per flaska och man måste köpa ett kolli med 24 stycken flaskor. Så rekomendationen är att gå ihop några stycken och dela på en låda.

3 kommentarer:

 1. Privatimport genom systembolaget från Brill&Co.

  Du fyller i formuläret http://www.systembolaget.se/Tjanster/Privatimport/Lagg-till-dryck/

  1. På Leverantör anger du Brill&CO
  2. Varugrupp är öl.
  3. Dryckens namn är To Øl - Reparationsbajer
  4. Ursprungsland är Danmark
  5. Antal är jämna 24-tal
  6. Volym är 330ml
  7. Förpackning är flaska
  8. Sen väljer du butik.

  Sedan loggar du in med ditt konto, om du inte har ett konto så skapar du ett på sidan. Sedan är det bara att vänta då det kommer det instruktioner via mail (kan ta en vecka eller så).

  SvaraRadera
 2. Dilip:
  1) Privatimport via systembolaget (betydligt enklare än det låter). Nackdelen är du måste beställa 24 flaskor @ 40 kr. Se ovan!
  2) Krog/pub
  3) Utomlands (via vän eller nätbutik)

  Smakade denna på fat, men var salongsberusad samt precis innan druckit Texas Ranger (innehåller chili) så repölen kom nog inte till sin rätta...

  SvaraRadera