lördag 30 juli 2011

FrEQuency IPA på krogen från och med onsdag.

Nu är jag hemma och har lite mer kommunikationsmöjligheter. Dessutom har jag sovit ikapp lite sömn av den sömn som tappades i veckan, så nu tar ni nya tag och kommer in i matchen igen.

Göteborgare och turister i Göteborg, ni har tur den här veckan. Dels kommer Oceanbryggeriets Ebbot Ale på flaska hos Systembolaget på måndag den 1/8.

Som om inte det vore nog så är det äntligen premiär på krogen för FrEQuency High-Mid IPA. På onsdag den 3/8 kommer den att finnas tillgänglig på krogen 2112. Som inte helt oväntat har kopplingar till In Flames, precis som FrEQuency

2 kommentarer:

  1. Fattar inte denna besatthet av In Flames som arbetarna på Sigtuna verkar ha. Finns hårdare, bättre, mindre gay metal-band att göra tributer till. Tacka vet jag Surly Brewery, där lyssnar dom på riktig metal.

    SvaraRadera
  2. Tja i det här fallet så är det ju så att det är FrEQuency som anlitar Sigtuna för att brygga deras öl. Dessutom så är Anders i In Flames delägare i FrEQuency så det är inte så konstigt att de hela tiden nämns i sammanhanget.

    Jag kan dock hålla med om att det finns betydligt hårdare band än In Flames i världen.

    SvaraRadera