lördag 26 mars 2011

Svenska ölfrämjandets guldpinnar.

Nedan följer alla de som fick guldpinnar av svenska ölfrämjandet. Grattis! Texten är från främjandets egen sida.


Darren Packman
Kulturdrycken öl har under decennier haft på sig en stämpel av låg status. Darren Packman bidrar väsentligt till att tvätta bort detta onödiga epitet. Pedagogiskt, genomtänkt och skämtsamt sjunger Darren ölets lov på ett opretentiöst och avspänt sätt. Med sin engelskspråkiga blogg sprider han svensk ölkultur över världen.

Brill & Co
Brill & Co med Pierre Brill, Jonas Danielsson och Marc Schuterman i spetsen har en utomordentligt stor och fräsch produktportfölj som förser oss med några av de bästa svenska och utländska öl man som konsument kan få uppleva på krogen och även kunna få tag i på Systembolaget

Magnus Bark
Kunskap, insyn och nyfikenhet är bara några begrepp som genomsyrar
Ofiltrerat, en av de tidigaste ölbloggarna. Det är den första som fått ett brett genomslag och numera är ett begrepp i Ölsverige. Magnus Bark är påläst, nördig och ihärdig, något som med all önskvärd tydlighet uppskattas bland ölälskarna i landet. Initierade reportage, öls färgskala, typriktighet, inslag av nysågat virke.
Det går helt enkelt inte att komma ifrån att Magnus bidragit till att förstå att öl är så enormt mycket mer än en ett glas på puben

Lars Ringdén
För en sekreterare är noggrannhet en ledstjärna och ett krav. En energisk arbetsinsats är också önskvärd. Pålitlighet är en annan viktig egenskap som gör denna person värdefull. Utöver att uppfylla alla dessa kriterier har Lars Ringdén som Svenska Ölfrämjandets sekreterare sedan 2005 också visat prov på gott ledarskap i föreningen och på olika ölmässor. Tack för dina insatser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar