fredag 26 april 2013

Blandade nyheter 26/4

* Eskilstuna ölkulur och Monks har bryggt ett öl tillsammans på Eskilstuna ölkulur.

* Herman hedning, den gamle och rolige seriefiguren får en hel ölserie som är kokad hos Strömsholmsbryggeri. Smygpremiär i helgen på Stockholms internationella seriefestival och sedan släpp i juni på Systembolaget (beställningssortimentet).

* Har man ingen biljett till Copenhagen beer celebration nästa helg eller bara känner för att namnge ett Brekeriet-öl med rabarber i som är gjort för Söder om Småland så kika på den här Facebooksidan.

* Systembolaget har starkt stöd och kundnöjdheten ligger fortfarande på en hög nivå. Den sittande styrelsen omvaldes. Så kan man väl sammanfatta lite av det som dök upp under gårdagens årsstämma.

* Åbro Bryggeri vann Grand Gold på Monde Selection, tävlingens finaste medalj, för Sju Komma Tvåan. Ytterligare guldmedaljer fick bryggeriet för Bryggmästarens Premium Gold, Småland och Åbro Lager.

* Heinekens ölförsäljning sjönk med 2.7% första kvartalet i år i jämförelse med samma period 2012.

* Inte för att det har med öl att göra, men Mackmyra har klantat sig rejält med en reklamkampanj där de erbjöd folk en trisslott om man bad butiken ta hem deras Mackmyra Bee, de har nu raskt avslutat den kampanjen och inga lotter kommer att skickas ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar